pause play grey grey grey grey grey
Integra Success - in electrocasnice! Успех - дело техники! Consultanță competentă, abordare individuală, dragostea muncii dvs. cu raportul optim de preț și calitate a produsului - Totul pentru dvs., clientul nostru.

Magazin de electrocasnice in Moldova

Magazinul Integra al companiei Integrateh's vă oferă cel mai bun -  alegere vastă, calitate fiabilă la prețuri rezonabile. Consultanță competentă, asistență în implementarea design-ului conceput al "bucătăriei de vis", sprijin partenerial al proiectului , suport  în ceea ce privește garanția și  deservirea pe toată durata proiectului.
Magazinul-online propriu Integramarket va livra gratuit în raza orașulului Chișinău și va organiza livrarea în toată țara (vezi mai multe detalii despre condițiile de livrare).
Punctul de eliberare a comenzilor în caz de auto-livrare (Pickup-service ) este situat în Showroom-ul Integra în mall-ul Construct Depo în Chișinău, str. CODRILOR, 16.
Compania este distribuitorul oficial al tehnicii incorporate de marcă MIDEA în Moldova .
Compania reprezintă tehnica de uz casnic Tornado sau Backer în baza  dreptului de companie subsidiară a importatorului și a proprietarului mărcii.

noi suntem adepții unei abordări individuale a fiecărui vizitator și ne lipsim de "dreptul la greșeală" și, prin urmare, clienții noștri nu vor experimenta niciodată lipsă de atenție sau de profesionalism din partea noastră.

Midea
Tornado
Backer

 

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber