pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Intrebari si raspunsuri despre functionarea de electrocasnice

 Bine ați venit la secțiunea Întrebări-Răspunsuri ! Aici puteți adresa întrebări, recomandări, comentarii. O să vă răspundem cu cea mai mare plăcere! :)

 

 

> Спрашивает: Pavel
2018.01.24

 Filtrele de grăsime (din aluminiu) pot fi spălate în mașina de spălat vase?

< Отвечает:

 De sigur, filtrul de grăsime poate fi spălat atât în apă călduță, cât și în mașina de spălat vase.


> Спрашивает: Angela
2018.01.24

 Bună ziua. Intenționez să cumpăr o hotă de bucătărie și ași vrea să știu care este diferența între regimul de evacuare și de recirculare a acestui produs?  Care regim este mai eficient?

< Отвечает:

 Există o diferență semnificativă între regimul de evacuare și de recirculare a unei hote. În primul caz, hota evacuează aerul din încăpere afară, iar în al doilea caz aerul colectat din încăpere este reciclat prin filtre de cărbune, fiind curățat de impurități (aburi, grăsimi, mirosuri, inclusiv mirosul produselor de tutun) și  readus în încăpere. Din punct de vedere al eficienței, desigur că este recomandat a fi folosit regimul de recirculare, deoarece aerul este evacuat direct afară, dar pentru aceasta este nevoie să instalați o conductă pentru evacuare cu un diametru de aproximativ 120 mm. Instalarea conductei pentru evacuare și găurirea peretului pentru conductă nu sunt întotdeauna soluția optimă, din aceste considerente ar fi bine să achiziționați unul sau dăuă filtre cu cărbune (în dependeță de modelul hotei), care vor curăța aerul. Filtrele se schimbă o dată la 3-4 luni


> Спрашивает: Elena
2018.01.24

 Care sunt pașii de urmat la apariția unei defecțiuni?

< Отвечает:

 1. Deconectați produsul de la sursa de alimentare cu curent electric, apă sau gaz.

 

2. Citiți manualul de utilizare a producătorului, dacă la această etapă, puteți să întreprindeți careva măsuri pe cont propriu.

 

3. Pregătiți documentația produsului.

 

4. Apelați centrul de deservire la numărul de telefon indicat în documente sau pe site-ul companiei.

 

5. După efectuarea lucrărilor de reparație, meșterul va întocmi documentația privind executarea lucrărilor, iar un exempla vă este înmânat.


Задать вопрос:

  Ваше имя*(максимум 20 симв.):  
   
     
  Ваш email*(максимум 50 симв.):  
   
     
  Ваш вопрос*:  
   
     
  введите цифры с изображения*:

проверочный код
проверочный код
Обновить код
 
   
  * - помечены обязательные поля
все вопросы проходят постмодерацию, они появятся в списке, как только на них ответят
 
 

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber