pause play grey grey grey grey grey
Midea Simte-te acasa!Почувствуй себя дома Pentru prima dată pe piața Moldovei, din 2018, cel mai mare producător de mașini din lume - concernul internațional Midea. Integramarket - reprezentarea oficială a mărcii Midea în domeniul echipamentelor încorporate.

Electrocasnice incorporabile Midea in Moldova

Midea – simți că ești acasă

Compania Integrateh este reprezentantul oficial al tehnicii de bucătărie Midea în Moldova din anul 2017 (inserați certificatul) Primele livrări din anul 2017-2018 - vor începe cu seturi de tehnică încorporată de bucătărie Family set, care au devenit Best Seller al vânzărilor în Rusia în anul 2017. Midea Group este cel mai important producător mondial în domeniul aparatelor electrocasnice, sistemelor de ventilație și aer condiționat, sistemelor de robotică și automatizare industrială.

Midea oferă o gamă variată de produse: aparate de uz casnic (echipamente de bucătărie, frigidere, mașini de spălat și diverse aparate mici), HVAC (aparate de aer condiționat pentru uz casnic, aparate de aer condiționat pentru uz comercial, încălzire și ventilație), robotică și automatizare industrială (Kuka Group și Yaskawa joint venture). Midea tinde să îmbunătățească nivelul de trai, respectând principiul "Crearea de valori pentru clienți". Midea se axează pe inovație tehnologică continua, cu scopul de a îmbunătăți și perfecționa produsele și serviciile, pentru a face viața mai confortabilă și mai plăcută. Compania chineză Midea, înființată în 1968 în Guangdong, China, a creat o platformă globală de peste 200 de filiale, dintre care peste 60 de filiale sunt situate peste hotare, și 12 unități strategice de afaceri și este acționar al KUKA Robotics (95% din acțiuni). Din 2015, Midea se bucură de o tendință stabilă de dezvoltare, după părerea agențiilor internaționale de rating (Standard&Poor's, Fitch și Moody). În 2016, grupul Midea a fost inclus în lista Fortune Global 500, clasându-se pe locul 450 în clasamentul veniturilor. Venitul anual al vânzărilor Midea este de 2,7 miliarde de dolari. Midea are sute de milioane de clienți, clienți corporativi în diverse domenii, parteneri strategici în întreaga lume și aproximativ 130.000 de angajați. Midea este unul dintre cei mai mari producători de aparate de uz casnic din lume: (producătorul cuptorului cu microunde numărul 1 în lume și producătorul mașinii de spălat vase nr. 3 în lume). Midea Corporation oferă producție OEM pentru numeroase mărci mondiale (Electrolux, Whirlpool, Zanussi, Candy și multe altele). În 1980, marca Midea a fost înregistrată oficial. Până în prezent, tehnologia Midea este vândută în peste 200 de țări din întreaga lume.


Departamentul de aparate de bucătărie Midea este o întreprindere modernă care unește: R & D (cercetare și dezvoltare), producție și comercializare (marketing). Principalele domenii: cuptoare cu microunde, cuptoare de bucătărie, aspiratoare, hote, aragaze, sterilizatoare de bucătărie, cuptoare de pâine, prăjitoare (tostere), decorațiuni de interior etc. Astfel, departamentul de aparate de bucatarie Midea a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de aparate electrice în bucatarie. Compania are trei baze de producție în China (Shunde, Suzhou și Wuhu) și una în Republica Belarus. În departamentul de echipamente de bucătărie Midea activează aproximativ 10 000 de angajați cu venituri din vânzări de 10 miliarde de yuani. La scară globală, este unul dintre cei mai avansați producători de circuite industriale pentru echipamente încorporate și unul dintre cei mai mari producători de cuptoare din lume. Site-ul oficial al reprezentaței Midea în Rusia: http://www.midearussia.ru/ Alte link-uri: Cel mai vândut model de suprafață de gătit din Rusia al anului 2017 https://www.technopark.ru/varochnaya-poverhnost-midea-mg-696-tgb/otzyvy/ și cel mai popular cuptor http://eraketa.ru/Duhovoy-shkaf-Midea-MO-78100-C-GB/ Împreună - Family set. Pentru prima dată în Republica Moldova în ianuarie 2018!

 

Departamentul de tehnică de bucătărie Midea
Midea Kitchen Appliances Division este o companie subsidiară a Midea Group. Compania gestionează trei situri de producție și două centre de cercetare în China, o platformă de producție în Belarus și un centru de cercetare în Bologna, Italia.

 


Știri

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber