pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Conditii de livrare de electrocasnice - Integramarket MD

Pentru a comanda foarte simplu
 
În magazinul "Integra", bunurile pot fi cumpărate atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice.
Puteți comanda comanda pe site-ul nostru pentru "WEB-price" sau puteți comanda telefonic: 068 505550
 
De asemenea, puteți vedea și cumpăra bunuri pe "prețul WEB" din magazinul nostru, la adresa Kishinev, str. Kodrilor, 16, complexul comercial Construct Depo, magazinul 13.
 
După plasarea comenzii, reprezentantul nostru vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica informațiile despre ora și adresa livrării.


PICKUP.
În cazul prezenței mărfurilor în magazin, acestea pot fi colectate în ziua comandării la prețul WEB-ului. În cazul absenței sale în "Showroom" - în ziua următoare ordinului.


LIVRARE. 
Serviciul nostru de livrare vă va aduce mărfurile comandate la dispoziția dumneavoastră.
Livrarea se face în ziua plasării comenzii sau în ziua următoare.
În orașul Chișinău livrarea este gratuită.
Livrarea mărfurilor în alte orașe se efectuează contra cost.
Urcarea pe podea se efectuează contra cost în calcul - (10 lei - etaj)
 
Când primiți bunurile, trebuie să verificați aspectul mărfurilor, să verificați echipamentul, să obțineți o garanție și un cec și apoi să semnați documentele de primire ale curierului.
Vă dorim cumpărături plăcute!
 

Acuratețea, conștientizarea, viteza și dorința de a ajuta în situații dificile. Nu e vorba de James Bond. E vorba de curierii noștri!

 
Ajutor cu comenzi online
Dacă aveți întrebări, contactați consultantul magazinului INTEGRA:
068 50-55-50

Atenție vă rog! Livrăm NU numai la Chișinău dar și în alte orașe Republicii Moldova.


 

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber