pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Cumpara in credit electrocasnice Midea, Tornado, Backer

 Internet magazinul www.integramarket.md va ofera 2 modalitati simple de a cumpara in credit:

 1. Astăzi, cel mai simplu și rapid mod de a cumpăra electrocasnice din magazinul nostru in credit este un plan de rate pe 4 sau 6 luni de la Iute Credit la 0%.

Iute Credit Moldova este cea mai rapidă și mai convenabilă companie de credit din Moldova

Pentru a completa cererea, aveți nevoie doar de Buletin cetățeanului al Republicii Moldova. Aprobarea aplicației durează doar 7 minute.

Pentru o semnare mai convenabilă a contractului, puteți descărca aplicația MyIUTE (disponibilă în PlayMarket și AppleStore)

 

2. LIBER Card de la Moldova Agroindbank

Toate produsele din magazinul nostru pot fi cumpărate în rate cu 0% dobândă cu LiberCard de la MAIB! Cumpără acum și restitui banii la bancă în rate 6 egale. 

Nu-ți mai amâna planurile! Bucură-te de produsele noastre atunci când ai nevoie de ele. Magazinul nostru a devenit partener al primului card de cumpărături în rate și fără dobândă LiberCard din Moldova.

Pentru a beneficia de un card de cumpărături LiberCard, completează cererea în orice sucursală a MAIB sau online pe www.libercard.md. Limita de credit va reieși din veniturile familiei tale, variind între 3 000 și 50 000 lei. Este suficientă o singură vizită la bancă şi cardul îşi găseşte locul în portmoneul fiecăruia pentru a deveni un instrument de plată oricând şi oriunde. 

Cum lucreaza acest sistem:

 

 

3. Credit, care este emis în magazinul nostru de la partenerii noștri - Easy Credit la un termen de la 6 la 36 de luni


Avantajele cumparaturi in credit de la magazinul nostru

-90% din cererile de imprumut depuse sunt acceptate in maximum 1 ora

-În 95% din cazuri, decizia este pozitivă.

-Posibilitatea rambursării anticipate a unui împrumut;

- Rambursarea convenabilă a împrumutului în sucursalele băncilor din Moldova.  

 

Cum să cumpărați pe credit?    

Tot de ce aveti nevoie - buletinul de identitate.   

După alegerea electrocasnecilor, angajații magazinului nostru vă vor ajuta să completați formularul de cerere de împrumut solicitat. Aprobarea împrumutului durează până la 1 oră. După aprobarea împrumutului, ridicați imediat electrocasnice selectate.

 

   Conditii de creditare:     

   Suma imprumutul: de la 1 000 – pine la 40 000 lei;            

   Terminul imprumuntului: de la 6 pine la 36 luni.      

   Actele necesare:       doar buletun de identitate;     

  Este posibila rambursare a anticipata a imprumutului    

 

 

Locuri de achitarea: 

La oficiul Easy Credit 

Filiale BC "Victoriabank" 

Terminale de plata Qiwi

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber