pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Cumpara in credit electrocasnice Midea, Tornado, Backer

 Internet magazinul www.integramarket.md va ofera o modalitate simpla de a cumpar  a in credit fara a mai iesi din casa.    

Dacă vă decideți să împrumutați aparate de uz casnic în Moldova, atunci în magazinul nostru online puteți achiziționa și împrumuta online fără să vizitați biroul băncii și al magazinului. Pur și simplu selectați produsul de care aveți nevoie și uitați de necesitatea de a economisi bani pentru achiziție.

Avantajele cumparaturi in credit de la magazinul nostru

-Pentru a face comanda in credit nu mai este nevoie de a mai iesi din casa;

-90% din cererile de imprumut depuse on-line, sunt acceptate in maximum 1 ora

-În 95% din cazuri, decizia este pozitivă.

- Livrarea unui contract de împrumut și bunuri la o adresă convenabilă (Chisinau);

-Posibilitatea rambursării anticipate a unui împrumut;

- Rambursarea convenabilă a împrumutului în sucursalele băncilor din Moldova.  

- Suma finală pe care o plătiți băncii va fi aproape aceeași ca și când ați plătit imediat pentru bunurile din magazinul nostru. Faptul este că acordăm un discount de 10% din prețul de vânzare cu amănuntul pentru cumpărători pe credit, care acoperă în esență% din bancă. (depinde de perioada de împrumut și de suma, calculată individual).

Cum să cumpărați pe credit?    

 Pentru confortul dvs., am dezvoltat o modalitate simplă și convenabilă de a înregistra un împrumut într-un magazinul online integramarket.md.

Tot de ce aveti nevoie - buletinul de identitate.   

 Pentru a putea cumpara in credit  o puteti face prin 2 modalitati la alegerea D-voastra::   

 1 modalitate: Sunați managerii nostru pe oricare dintre numerele de telefon: 068 50 55 50; 068 13 55 15 ,cereti sunet inapoi si noi va vom suna inapoi. Comunicatii consultantului produsul sau produsele, pe care doriti sa le procurati in credit iar operatorii va vor oferi toata informatia necesara si vor completa cererea pentru imprumut impreuna cu D-voastra.   

 2 modalitate:  Puneti in cos produsul sau produsele care va inte reseaza (apasati butonul CUMPARA alaturi de pretul produsului); Alegeti modalitatea de plata «Cumpara in credit» si completati cererea on-line; Asteptati sunetul operatorului si conveniti conditiile de procurare a produselor; Primiti raspunsul in decurs de 1 ora; Bucurati-va de cumparaturi.

 Partiner de creditare:

   Conditii de creditare:     

   Suma imprumutul: de la 1 000 – pine la 40 000 lei;            

   Terminul imprumuntului: de la 6 pine la 36 luni.      

   Actele necesare:       doar buletun de identitate;     

  Este posibila rambursare a anticipata a imprumutului    

 

Achitarea imprumutului are loc: 

La oficiul Easy Credit 

Filiale BC "Victoriabank" 

Terminale de plata Qiwi

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: office@integramarket.md
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber