pause play grey grey grey grey grey
Backer În fiecare casă!В каждом доме! Originalitate, unicitatea soluțiilor de culoare Happy Color Line de la Backer vă va permite să primiți unicitatea designului bucătăriei dvs.!

Electrocasnice Backer in Moldova si Chisinau

Marca Backer
La începutul anilor 1950 a fost dat startul producției  de tehhnică Backer la o fabrică din Germania, reconstruită după anii de război. Gama de produse era modificată în conformitate cu cerințele perioadei.  Compania a lansat pentru prima dată producția unor produse de cerere în masă, orientată spre export.
În prezent, această marcă de tehnică de uz casnic este dezvoltată și populară în Belarus. Acolo sortimentul produselor Backer reprezintă un segment de masă și  se bucură de un nivel  ridicat de cerere din partea utilizatorilor.
În Moldova, marca Becker a fost înregistrată de Tehnotorn-Com în anul 2014.
Pentru Moldova s-a ales o altă linie strategică de dezvoltare a brandului Backer, diferită de cea din  Belarus, și  anume - soluții în cea mai mare parte non-standard și creative. 
Cartea de vizită a tehnicii  încorporate de uz casnic marca Backer este linia Happy Color Line http://www.backer.md/ru/news/show/9)
Sortimentul tehnicii încorporate de uz casnic Backer din Moldova nu este încă foarte mare. El este în proces de dezvoltare. Compania promite să bucure cu noi produse de marca Backer clienții cu gândire creativă.

Magazinul Integra (firma Integrateh și magazinul online www.integramarkrt.md  reprezintă aparatele electrocasnice Backer ca subdiviziune a companiei-importator:
susține aceeași politică de prețuri, oferă aceeași garanție și suport pentru deservire, realizează aceleași campanii publicitare.


Știri

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber