pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Service in garantie si dupa garantie

 

Toate echipamentele noastre sunt acoperite de o garanție de 24 de luni. Oferim servicii de garanție și post-vânzare în centrele de service autorizate din Moldova RE-SERVE și RIALTO-STUDIO.

 

Pentru întrebări despre service în garanție și după garanție, sunați la numerele specificate în cupoanele de garanție.

Dacă întrebarea dvs. nu este rezolvată dintr-un motiv, contactați-ne

  0- / 22 / -55-00-55 GSM 060575252

Sau scrieți pe e-mail: servis_tornado@mail.ru

 

 Dragă cumpărător!

Vă mulțumim că ați ales să achiziționați electrocasnice în magazinul nostru online.

Vă oferim garanția de la producător la produsele achiziționate în magazinul online INTEGRAMARKET.MD, cu o singură condiție să respectați condițiile de exploatare conform manualului de utilizare.

Întru evitarea neînțelegerilor la achiziționarea oricărui produs, cereți vânzătorului să verifice funcționalitatea și completitudinea produsului în prezența dumneavoastră.

Verificați ca manualul de utilizare să fie în limba română sau rusă și ca talonul de garanție să fie  completat corect. Taloanele de garanție incomplete sau fără aplicarea ștampilei sunt nevalabile.
 

 

Serviciile de reparație în baza garanției nu sunt prestate în următoarele cazuri:

 

·         Produsul nu este folosit conform destinației, după cum indicat în manualul de utilizare; sau nu este utilizat în condiții casnice;

·         Produsul a fost dezasamblat și reparat de cumpărător, dar nu de centrul de deservire;

·         Componente ale produsului cum ar fi suprafețele de sticlă nu cad sub incidența garanției;

·         Defecțiunea a apărut ca urmare a exploatării, transportării sau păstrării neglijente, acumulării de murdărie în exteriorul și interiorul produsului;

·         Produsul are defecțiuni mecanice vizibile;

·         Defecțiunea este rezultatul pătrunderii obiectelor, lichidelor străine în interiorul produsului;

·         Defecțiunea a apărut din cauza diferenței parametrilor de livrare a curentului electric în rețea;

·         Defecțiunile au apărut în rezultatul supraîncărcării;

Dacă termenul de garanție a expirat sau garanția nu prevede defecțiunea apărută, costul lucrărilor de reparație se achită de cumpărător.

Schimbarea sau returnarea produsului cu restituirea costului prețului cumpărătorului se efectuează în termen de două săptămâni din data procurării, în conformitate cu Legea cu privire la protecția consumatorilor, dacă aveți bonul de plată, ambalajul, conținutul produsului și acesta a fost păstrat conform recomandărilor

 

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: office@integramarket.md
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber