pause play grey grey grey grey grey
Tornado Tehnica visurilor tale! Техника твоей мечты! 10 ani pe piața Moldovei - o poveste de succes. Dragostea dorită a clienților, parteneriatele cu lanțurile de magazine, magazinele din toate regiunile țării, producătorii de mobilier și designeri.

Electrocasnice incorporabile Tornado in Moldova

Marca de aparate de uz casnic Tornado și-a început existența în anul 2008 cu hota de bucătărie și un mare potențial creativ al unui grup de fondatori. Aceasta este o marcă înregistrată în Moldova de către Brenmar SRL, site-ul său oficial  este www.tornadocom.md.
Până în prezent, gama de aparate de uz casnic Tornado este formată din aparate integrate pentru bucătărie (plite electrice și aragaze, cuptoare, mașini de spălat vase, cuptoare cu microunde, hote), o gamă largă de hote independente, suprafețe de gătit detașabile și un segment de tehnică de bucătărie.
Principiul  de bază al activității companiei este crearea unui produs de calitate excelentă la un preț accesibil pentru un cumpărătorii  în masă de pe piața moldovenească.  Acest obiectiv se realizează prin reducerea lanțului logistic de-a lungul căruia mărfurile ajung de la producător la cumpărător.
Cumpărând bunuri ale unor brand-uri cu renume, plătiți nu numai pentru denumirea mărcii (pentru banii investiți în promovarea publicității), ci și pentru costurile și marjele comerciale ale intermediarilor.
Compania Tornado are contracte directe cu aceiași producatori, care livreaza marfuri pentru zeci de mărci renumite (Midea Group este unul dintre cele mai importante).  Excluzând segmentele  a) ale antrepozitului logistic, unde produsul este mixat și unde se creează sortimentul, și b) reprezentanța comercială a mărcii, se obține un preț atractiv  fără pierderea caracteristicilor de calitate.
În prezent, tehnologia Tornado este produsă în mai multe țări: China, Turcia, Italia, Ucraina.
Calitatea produselor este piatra de temelie a oricărui brand. Prin urmare, principalele linii de producție ale produselor Tornado sunt situate în fabrici atent selectate, cu tehnologii de producție de nivel înalt și un sistem de control al calității în mai multe etape.
Timp de 10 ani de activitate pe piața Moldovei, aparatele de uz casnic Tornado au câștigat încrederea nu numai a consumatorilor finali, ci și a antreprenorilor de toate nivelurile, care reprezintă aparate de uz casnic.
Tehnica Tornado este reprezentată pe scară largă în rețelele de retail - Maximum, Bomba, Alina Electronic; de o rețea extinsă de distribuție în orașele și raioanele din Moldova; de o rețea de parteneri - producători de mobilier pentru bucătărie, și  de o rețea de agenții de design interior.
 Tehnica Tornado înseamnă inspirație, originalitate, confort, calitate, fiabilitate și accesibilitate pentru toți cei, care se prețuiesc pe ei înșiși și pe cei dragi! 
Integrateh este noua subdiviziune a importatorului de tehnică Tornado.
Este vorba despre a) un nou magazin de vânzare cu amănuntul cu o vitrină mai completă și oportunitatea de a obține o consultație de calitate,  situat  în altă parte a orașului,  b) un nou magazin-online cu un punct de livrare off-line, c) un nou punct de deservire pentru agenții parteneri.
Știrile cu privire la Tornado pot fi descărcate automat de pe pagina  www.tornadocom.md )
cu posibilitatea de a adăuga propriul dvs. conținut.


Știri

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber