pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Informatie despre magazin de electrocasnice Integramarket

Buna ziua!

Accesați pentru prima dată site-ul companiei noastre? Cel mai probabil că da. Deși compania activează de peste zece ani pe piața Republicii Moldova, în acest format activăm pentru prima dată – Reprezantant a trei brand-uri (mărcile comerciale  Midea, Tornado и Backer), Showroom  и  Showroom și magazin on-line. Încă nu ați auzit de compania noastră -   

un dezavantaj pentru noi, dar un avantaj pentru dumneavoastră ⁠

De ce?

Deoarece pentru a vă câștiga încrederea, trebuie să muncim din greu și să luptăm pentru fiecare client.

Compania nu numără cumpărătorii și partenerii săi în procente, ba dimpotrivă ne bazăm pe abordarea individuală a clientului și nu acceptăm «dreptul la greșeală», și din aceste considerente clienții sunt întotdeauna tratați de companie cu mare atenție și în mod respectuos. Doar prin muncă asiduă și perfecționare continuă, putem să creăm condițiile necesare ca dumneavoastră, Clientul, să reveniți iar și iar la serviciile prestate de compania noastră.

 

În continuare vă prezentăm motivele pentru care trebuie să vă faceți cumpărăturile aici:

*Achiziționați produsul "direct de la sursă", și anume direct de la importator (Marca comercială Midea) și de la companiile fiice ale importatorului – proprietarul brand-ului (Mărcile comerciale Tornado și Backer)

* Nu o să vă simțiți ca "în cutia cu chibrituri", deoarece noi dispunem de timp să vă ascultăm doleanțele, să oferim comenzii dumneavoastră atenția necesară.

* Lăsați-vă pe mâna specialistului – există o multitudine de magazine universale, care vând DE TOATE. Dar acesta este un stil de lucru aparte. Compania se specializează pe tehnica incorporată a trei mărci comerciale. Compania oferă informații ample și un spectru larg de servicii pentru produsele comercializate.

* Curieri - consultanți. Curierii magazinului on-line vor livra, despacheta și prezenta produsul. Ei vor răspunde la întrebările pe care le aveți (privitor la produs)

*Manager personal. Odată cu achizționarea produsului, vă este atribuit și un manager personal, care va fi la curent, în orice moment, cu necesitățile dumneavoastră.

*Comunicarea directă cu directorul. Dacă întâmpinați careva dificultăți, nu sunteți satisfăcut de servicii sau aveți careva propuneri sau comentarii, atunci le puteți adresa direct deținătorului companiei la adresa de e-mail [email protected], sau prin intermediul rețelelor de socializare (răspunsul îl primiți în termen de 24 de ore) https://www.facebook.com/vstroimenea/

 

 

 

 

 

© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber