pause play grey grey grey grey grey
Simțiți-vă ca acasă! Acesta este sloganul Midea, pe care IntegraMarket îl reprezintă pe piața Moldovei
În fiecare casă atmosferă de confort și bucurie cu tehnica lui Backer. Nu ratați - Happy Color Line!
Vitroceramica Eleganță, compactitate și fiabilitate absolută a suprafatei de gatit Tornado din vitroceramica Kanger Glass
Lățimea de 70-90 cm: Mai mult spațiu pe plită pentru familia ta mare - este convenabil!
Cuptoare cu volum crescut Volumul util de până la 70 de litri a fost mărit datorită utilizării noilor soluții de proiectare, a tehnologiilor și a materialelor termoizolante.
NeoClassica Linia rustica Tornado - aceasta nu este arhaica! Modernul clasic combină elemente de atingere a "Retro", creând un confort, cu cele mai noi tehnologii și tendințe de modă. Bogăția opțiunilor.
Totul în alb. Tendința ultimilor ani - plecarea de la culorile tradiționale în designul bucătăriei. Trendul sezonului 2017-2018 - mai multe tonuri de lumină. Aparatele încorporate în alb vor sublinia designul ideal al casei tale, creează o atmosferă de curățenie și confort.
Suprafețe de gătit Midea Pentru prima dată în Moldova, suprafețele de gătit Midea. Liderul vânzărilor în Rusia în 2017 este gazul de gătit MG696TGB, câștigătorul numirii Family Set, complet cu cuptorul MO 78100 C GB. Disponibil în trei culori.
Foc în serviciul oamenilor. O gamă largă de suprafețe de gătit pentru fiecare gust. Seria MG696T de la Midea este liderul de vânzări din Rusia, seria SL fabricată în Italia la fabrica Teka, linia Eco de la Tornado
Tehnica visului tău este reprezentată de marca Tornado. În IntegraMarket - direct de la importator!
Inducție Tehnologii inovatoare - în viața de zi cu zi. Eficiență + 30%. Plita încălzește imediat vasele, și nu la început - plita, apoi vasele. Ca rezultat, placa rămâne rece.
Cuptoarele Midea Midea este prima dată în Moldova! Cel mai bun Vânzător de vânzări din Rusia 2017, câștigător în categoria Set de familie, cuptor MO 78100 C G, prezentat în trei culori.
Recirculare Funcție necesară în cazul în care este imposibil să se organizeze aerisirea din încăpere. Toate problemele sunt rezolvate!
Black or White Puternică, liniștită, estetică. Am avut grijă de perfecțiunea tehnică a fiecăruia dintre modelele noastre și ne-a lăsat cea mai plăcută - alegerea hota de design, care este cea mai potrivită pentru mobilierul de bucătărie și va fi punctul culminant al interiorului

Iubește, savurează, câștigă!


Data publicării: 12.02.2021 11:00

 Sărbătorește Iubirea, savurează cadourile cumpărate cu LiberCard și câștigă premii valoroase!


În perioada 10 februarie - 06 aprilie a.c., cumpărăturile, în valoare mai mare de 500 de lei, achitate în rate cu LiberCard te înscriu automat la promoția noastră ”Iubește, savurează, câștigă”, în cadrul căreia poți câștiga un premiu valoros – unul din cele opt telefoane mobile Samsung A51. Norocoșii câștigători, printre care poți fi și tu, vor fi desemnați săptămânal, prin tragere la sorți.

Iar pentru ca plăcerea de a face shopping să fie deplină, ți-am pregătit și o listă de oferte și reduceri considerabile de la partenerii noștri generoși, acordate doar în luna iubirii, pe care le poți vedea aici: https://libercard.md/category/promotii. Ai ales cadoul perfect, dar te gândești să mai procuri ceva? Avem și alte oferte de la parteneri: https://libercard.md/all-categories.

Cu LiberCard poți cumpăra de la parteneri orice îți dorești chiar astăzi, dar să începi achitările abia în luna viitoare, treptat până la 12 rate, fără dobânzi și comisioane!

Impresionează-ți persoana iubită cu un cadou deosebit de Ziua îndrăgostiților. Prinde aripi cu LiberCard!

Află mai multe despre promoție:

  • Campania promoțională „Iubește, savurează, câștigă” se desfășoară în perioada 10 februarie-06 aprilie a.c.
  • La promoție participă toate tranzacțiile săptămânale, în suma mai mare sau egală cu 500 lei efectuate cu cardul LiberCard în rețeaua partenerilor.
  • La fiecare extragere participă doar tranzacțiile efectuate săptămânal și se va desemna 1 câștigător de bază şi 3 câştigători de rezervă.
  • Premiile se vor acorda prin tragere la sorț care se vor efectua prin 8 etape, după cum urmează:
Etapa Perioada tranzacțiilor
I etapă 10 februarie – 16 februarie
II etapă 17 februarie – 23 februarie
III etapă 24 februarie – 02 martie
IV etapă 03 martie – 09 martie
V etapă 10 martie – 16 martie
VI etapă 17 martie – 23 martie
VII etapă 24 martie – 30 martie
VIII etapă 31 martie – 06 aprilie

 

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.


© 2017 "INTEGRATEH" SRL
Moldova,Chisinau, str. Codrilor 16
complex comercial Construct Depo
Magazin 13
Departamentul vânzări:
Tel.: 068 50 55 50
Tel.: 068 13 55 15
e-mail: [email protected]
Lu - Vi 10:00 - 18:00
Sb. 10:00 - 15:00
Dm - zi liber